Please enable JS
Професионални
Вътрешно-ремонтни дейности

Имате идеи, но не знаете как да ги реализирате?

Ние имаме решение!
Извършваме професионални вътрешно-ремонтни дейности до ключ!
Предлагаме завършени решения и изпълняваме самостоятелно всички дейности от начало до край.
Апартамент, къща, ресторант или хотел, ние предлагаме цялостен пакет услуги, необходими за изпълнението на всяко помещение.

Зидария и замазка.

Зидарията в строителството остава предпочитана поради своята стабилност, дълговечност и традиция. Стандартните строителни смеси и големия избор на зидарски продукти дават големи възможности при строителството.

Бояджийски услуги.

За качественото боядисване на вашия апартамент преди полагане на боя е необходимо да се грундират повърхностите. След това боядисването се извършва с два или три пласта боя според нейната покривност и състояние.

Шпакловка.

Шпакловката представлява прахообразна или готова смес, която след нанасяне и изсъхване формира завършващ слой върху обработената повърхност. Тя има за цел да изправи и най-малките неравности по стените на всяко помещение.

Изграждане на гипсокартон.

Гипсокартонът е един от материалите, които направиха революция в съвременното строителство. Това е най-доброто и икономично решение за преграждане и преразпределение на пространства.

Топлоизолация.

Топлоизолацията е основен компонент на съвременното строителство. В България, поради остарелия сграден фонд, санирането и външната топлоизолация са задължителен елемент за качествено изпълнение и по-ниски сметки.

Поставяне на фаянс, теракот и гранитогрес.

Лепенето на плочки е процес, който се прави през големите етапи от време, поради ниската си амортизация. Най-често приложение намират в банята и все по-често в подовите настилки.

ВиК услуги.

ВиК услугите са много търсени, но за съжаление най-често свързани с авария. За да не ви се случва това потърсете специалист преди да е станало късно. Предлагаме всички видове ВиК услуги на достъпни цени и безплатни консултации.

Ел. услуги.

Ел. услугите започват, още с проекта на новия дом или с планирането на ремонта. Всяко модерно жилище има безброй електроуреди. За всички нуждни на клиента се изработва проект, който след одобрение от клиента се изпълнява.

Имате въпроси?
Свържете се с нас.
Други предложения, които ще харесате.
Каса Интериори Груп се занимава с цялостни интериорни решения.
Изговяйки 3Д проекти, ние напълно пресъздаваме и изпреварваме реалността. Можем да Ви покажем как ще изглежда Вашият нов проект преди да е готов.
Извършвайки професионални ремонтни дейности, ние се подготвяме за цялостното изпълнение на интериора.
Произвеждайки и изпълнявайки целият проект чрез производство на мебели по поръчка, ние завършваме цикъла и поставяме ключа в ръцете на клиента.